T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SİİRT / KURTALAN - Cumhuriyet Ortaokulu

Cumhuriyet Ortaokulu

Telefon
0484 411 20 74
Belgegeçer
0484 411 20 74
WEB
https://kurtalancumhuriyetortaokulu.meb.k12.tr
Adres
CUMHURİYET MAH. BARIŞ CAD. CUMHURİYET ORTAOKULU BLOK NO 33 KURTALAN / SİİRT
Vizyon
Milli ve manevi değerlere bağlı, toplumsal değerleri benimseyen çağdaş, laik, Atatürk’çü, kendisi ve toplumu ile barışık, bilimsel düşünmeye önem vererek, esnek düşünme yeteneğini gerçekleştirebilen, iletişime açık, ruh sağlığı ve gelişimi iyi olan pozitif bilimi ve sosyal bilimleri bitlikte sentezleyen, iyi bir öğrenci, iyi bir insan ve iyi bir toplum oluşturmaktır.
Misyon
Bütün öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmelerini, onların, girişken, kendine güvenen bireyler olarak Türkiye’nin üretken gücünün temel taşları olmaları için çalışıyoruz. Öğrencilerimizi, içinde bulunduğumuz çağın imkanlarını kullanarak, bilgiyi kullanabilen; tutarlı, kararlı, toplumla barışık bir şekilde milli ve manevi değerlerine hizmet etmeyi kendine amaç edinmiş bireyler olarak yetiştirmek için varız.
Başarılar
Siirt´in Kurtalan ilçesinde bulunan Cumhuriyet Ortaokulu, Seviye Belirleme Sınavı´nda (SBS) aldığı başarılarla takdir topluyor. Daha önce mezun ettiği Salih Ulukoz ile Türkiye Birinciliği, Eda Dayan ile de Türkiye Altıncılığına imza atan Kurtalan Cumhuriyet Ortaokulu´nun, bu yıl da Siirt il genelinde başarılara imza attığı öğrenildi. Kurtalan Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerinden Cihan Alp, SBS´de almış olduğu 484,471 puanla SİİRT İL İKİNCİSİ ve KURTALAN İLÇE BİRİNCİSİ oldu. Cihan Alp´ın, bu puanla aynı zamanda Türkiye genelinde 2900´üncü olduğu belirtildi. Öğrencilerden Eren Gürühan´ın ise Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı´nda (PYBS) almış olduğu 479,236 puanla SİİRT İL BİRİNCİSİ olduğu ve Türkiye genelinde ise 1692´inci sırada yer aldığı öğrenildi.
Öğretmen :33
Öğrenci :453
Derslik :19
Konferans Salonu :1
Fen Laboratuvarı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1006
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM
Saatler
08:00-12:05 ÖĞLE ARASI 13:10-14:40
Isınma
KALOLİFER
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
İNGİLİZCE
Ulaşım
Okulumuz Kurtalan İlçe Milli Eğitim binasının karşısında bulunmaktadır.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
KURTALAN MERKEZ
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
0
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır